#

Section title

Elektrika 2 - obuka za elektricare

Elektrika 2 - obuka za elektricare

 

Kompanija SAFETY d.o.o je u saradnji sa FEBI Bilstein grupacijom i njihovim ECAP timom, 21. juna 2018. u restoranu SAZ, održala prezentaciju i kraću obuku za električare sa područja Novog Pazara.  

Ove godine tema predavača je bila Elektrika 2, gde su serviseri mogli da razmene iskustva, dobiju korisne savete i nova saznanja iz oblasti Kontrole ventilatora kabine, kao i senzora ugla volana

Prisutni su izrazili interesovanje za daljim usavrsavanjem i obukom, za koje su Safety i Febi obezbedili popust za prijave na neku od 20 ECAP profesionalnih obuka koje se odrzavaju u Beogradu.

 

Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o., sa sedištem u Beogradu pokriva zemlje bivše Jugoslavije, a osim njih i Albaniju, Bugarsku, Grčku i Kipar, Rumuniju, Mađarsku i Moldaviju.Ogranak je korporacije bilstein group, vodećeg svetskog proizvođača i dobavljača na slobodnom tržištu rezervnih delova.

ECAP je prvi školski centar za obuku i usavršavanje slobodnih servisera te vrste u Srbiji. Realizovan je pod pokroviteljstvom nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj.

 

Back to top